ציונים נמוכים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

20/07/2010 | 22:02 | מאת: שלי

שלום רב, אני בת 25 ומאז ומתמיד אני מרגישה שאני לומדת למבחנים הכי טוב שאני יכולה ואף פעם לא מצליחה להוציא ציונים גבוהים. תמיד באיזור ה 60 וגם הרבה נכשלים שמאוד מפתיעים אותי. כיום אני סטודנטית שנה ראשונה ולפני הרבה מאוד מועדי ב' בניסיון לשפר את הציונים. זה מאוד מתסכל אותי, וכל פעם מביא אותי לבכי. אני לא יודעת מה לעשות בענין!

שלום רב, אבחון רב תחומי יענה לך על מקור הקושי וגם יעניק לך את הפתרונות. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

21/07/2010 | 17:23 | מאת: שלי

תודה רבה, האם יש מקום שבו ניתן לעשות אבחונים במחירים מוזלים יותר. כפי שכתבתי אני סטודנטית ואני לא יכולה להרשות לעצמי להכנס להוצאות מוגזמות.

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה