שאלה אישית לדר' למפיט

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

15/07/2010 | 18:07 | מאת: אנונימי

כשאשתי באה מהעבודה אף אחד בבית לא ניגש אליה לנשקה...מלבדי...השניים הגדולים {יש גם תינוקת קטנה}לא מתייחסים כלל לשובה מהעבודה ולתרומה הנכבדה שהיא תורמת בפרנסת הבית-ביקשתי מבתי בת ה-15 לנשק את אימה אך היא סירבה בטענה שאימה לא עושה זאת כלפיה ואנחנו משפחה דפוקה...האם זה לא בסדר שאני מבקש מהבת לגשת לאימה ולנשקה עם שובה מהעבודה? יש לנו תור לטיפול משפחתי בשבוע הבא...בגלל בעיות הבן! האם זה לא הוגן ממני לבקש מבתי דבר כזה...הרי אימה אוהבת אותה מאוד רק שיש לה בעיה להראות אהבה באופן מוחשי של המילה!

שלום רב, חובה על כל הורה לוודא שילדיו ניגשים אליו ואל ההורה השני בכל פעם שכל אחד מהם נכנס הביתה. אין לוותר בשום פנים ואופן. ההורה הנוכח בבית אחראי לכך שהילדים יגשו אל ההורה הנכנס, יחבקו וינשקו. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה