טיפול נוירופידבק להפרעת קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

15/07/2010 | 15:52 | מאת: רר

שלום רב, חברה המליצה לי על טיפול בהפרעות קשב באמצאות נוירופידבק. אשמח לשמוע חוות דעתך בעניין. הבן שלי בן 10 .ללא רטלין. אובחן עם בעיות של קשב וריכוז. תודה מראש.

שלום רב, הטיפול בנוירופידבק הוכח על ידי ה AAP (הסמכות המקצועית והמדעית הגבוהה ביותר בעולם בתחום האבחון והטיפול ברפואת ילדים) כטיפול יעיל בהפרעות קשב וריכוז בילדים ובני נוער. כלומר - זהו טיפול רציני, אחראי, ובהחלט מביא לתוצאות מוכחות. גם הנסיון האישי שלי מראה כי יש ילדים שהתקדמו מאוד בעקבות הטיפול בנוירופידבק. במידה ויש שאלות נוספות - אשמח לענות. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

20/07/2010 | 23:41 | מאת: אפרת

ממליצה על טיפול נוירופידבק

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה