כיצד מטפלים ב:

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

14/07/2010 | 19:59 | מאת: אנונימי

הבן שלי מגיב בתוקפנות ממקום מאוד רגיש ונעלב לכל מילה שאני אומר לו...הערתי לו על כך וטענתי שתהה לו בעיה קשה בחיים אם הוא לא יתמודד עם "הנעלבות" שלו על כל מילה שאומרים לו והוא בתשובה טען שהוא עושה זאת רק לי מפני שהוא שונא אותי...הזכרתי לו שהמחנכת גם התלוננה על-כך שהיא מפחדת להעיר לו הערה בגלל התגובות הקשות שלו...אני רוצה לציין שאני כן מחמיא לו על התנהגויות טובות ואנחנו ממתינים למטפלת משפחתית שתתפנה אלינו {דרך השפ"כ}אבל זה יקח מספר חודשים כי כולן תפוסות כרגע בשעה שאנחנו רוצים{6 בערב}

שלום רב, טיפול משפחתי מיידי. אולי בשעה אחרת........... בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה