סחרחורת

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/06/2010 | 23:54 | מאת: מגי

יש לי ילדה בת 8 מקסימה מסיימת כיתה ב' . ילדה שהמורים טוענים שהיא בכמה רמות מעל ילדים בכיתתה . היא ילדה שכל הזמן בתזוזה . גם בזמן ארוחה קמה והולכת שוכחת שצריכה לאכול. היא קולטת המון דברים גם כשהיא בריצה ממקום למקום. בעלת אינטליגציה מאוד גבוהה מאוד סקרנית וידע ממש מורחב בהרבה תחומים. שהיא לא מבינה מילה או נושא שמושמע בסביבה, חדשות וכו'. היא שואלת בודקת באינטרנט וחייבת להבין . אבל....... רגע לא נחה. ישנה בשעות מאוד מאוחרות 22.30-23)זה התחיל עוד בהריון. (נולדה שבוע 28). רוצה הכל מהר מהר עוברת מדבר לדבר כאילו להספיק הכל. אבל מאוד מפוזרת וגורמת לי "סיחרור" אין לה הרגלי למידה. לא מכינה שיעורים ומקבלת 100 ברוב המבחנים ובשאר המבחנים מעל90 האם יכול להיות בעיות היפראקיבית בלי בעיות קשב וריכוז או שזה גם נחשב בעיות קשב וריכוז. מה לעשות?

שלום רב, אבחון מקצועי מלא ומסודר יענה לכם על כל השאלות. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה