יעוץ בנושא תרופתי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

22/06/2010 | 12:45 | מאת: minty

שלום, הבן שלי (8) אובחן בהפרעת קשב, ומטופל בריטלין. מכיוון שלא הגיב כ"כ טוב לתרופה, החלטתי לנסות אותה גם על עצמי, ע"מ לנסות להרגיש מה הוא מרגיש. להפתעתי הכדור השפיע עלי מאוד לטובה, מצד אחד הייתי יותר רגועה בבית עם הילדים, ומצד שני קיבלתי גם כוחות ואנרגיה חדשים לסיים את היום בצורה מעולה. הרופא שהייתי אצלו אמר שאין לי צורך בריטלין ללא איבחון, ונתן לי כדור הרגעה, שרק הרדים וייבש אותי, והפסקתי. איך ניתן להמשיך? האם משהו ממרכיבי הריטלין גרם לי לשיפור באיכות החיים? אודה על עצתך המקצועית

שלום רב, ממליץ לך לפנות אל מומחה בתחום הריכוז שיסייע לך לגבי ההמשך. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה