איזה איבחון והיכן לבצע

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

06/06/2010 | 15:38 | מאת: רות

בהי בן שש וחצי בכיתה א', המורים טוענים שהוא מחונן במטמטיקה (רק בכיתה ב מתקיימים מבחנים לבדיקת מחוננות) ושבשפה הוא ברמה גבוהה מהכיתה בשבוע שעבר עשו לו מבחן מיצ"ב (מבחן שמקייקמים לילדי כיתה ב) ואמרו שמאוד התקשה, אני בשונה מהמורה חושבת שישנה בעיה כלשהיא שקשורה לכתיבה מאחר ובני מתקשה מאוד להכין שיעורים, לנסח תשובות וכותב עם המון שגיאות כתיב למרות שהוא שומע וקורא המון סיפורים, אני מועוניינת לעשות לו איבחון אך אינני יודעת איזה ואיפה אפשר לבדוק אם יש לו ליקויי כלשהו (אנחנו גרים באזור אשדוד). תודה.

שלום רב, ממליץ לכם לבצע בשלב ראשון אבחון סנסו-גראפו-מוטורי בידי מרפאה בעיסוק. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה