קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

02/06/2010 | 23:12 | מאת: רן

שלום לדר למפיט אני בחור בין 38 האם הפרעת קשב וריכוז שלא טופלה יכולה להחמיר את הסימםטומים? או שהמצב הרוח הרע והחרדה שנוצרת בעקבות החוסר הצלחה גם יכולה להחמיר את בעיות הריכוז והזיכרון. שאלה נוספת האם הפרעת הקשב והריכוז יכולה לגרום לאדם לא לעמוד ביעדים אפילו לדוגמא דיאטה ופעלות גופנית כדרך חיים? בכבוד רב רן

רן שלום רב, אכן אכזבות חוזרות ונשנות עשויות להשפיע על עולה הרגש. לקשיי ריכוז נלווים בד"כ קשיים בארגון-ביצוע-התמדה-השלמת משימות. מאחל לך הצלחה בהמשך, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה