פגות גורם סיכון

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

25/05/2010 | 20:00 | מאת: משה

אני בן 30 ויש לי ADHD ודיסלקציה יש לי ילדה חמודה בת 4 שמגלה סימני היפריות היא נולדה במשקל מאוד מאוד נמוך . 990 גרם. בגלל תפקוד לא תקין של השלייה ולשאלתי. האם ידוע אחוז הילדים שנולדו במשקל נמוך מאוד ויפתחו בהמשך בעיות קשב וריכוז? לילדה יש בעצם שני גורמי סיכון (אבא ומשקל ליידה נמוך). האם ידוע מה הסיכון שלה להיות מאובחנת? תודה

שלום רב, יש לביתך שני גורמי סיכון, ולכן - כמובן - הסיכוי התיאורטי שלה להיות לקויה, גבוה יותר מאשר ילדות אחרות. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה