עובדת עצות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

25/05/2010 | 09:12 | מאת: מורן

אני בת 24 מאובחנת עם בעיות קשב וריכוז.. במשך 4 שנים אני עוברת מעבודה לעבודה(עבודות טובות ומקבלים אותי מייד) מכיוון שמיציתי את העבודה וכבר למדתי הכל והגעתי לן שהייתי צריכה להגיע וככה אני ממשיכה להחליף כל כמה חודשים עבודה... מה אפשר לעשות... הייתי מטופלת עם כדורים לא עזר גם ששינינו מינון וגם הייתי מטופלת בדיקור שלא עזר.... בקיצור אני ממש עובדת עצות אני נשואה ואמא לילד ככה שאני ממש צריכה כסף ולקפוץץ מעבודה לעבודה זה בעייתי... תודה

שלום רב, דרושה הערכה מחודשת של האבחנה והטיפול. אני משוכנע שמומחה ברמה נאותה יצליח לפתור את בעייתך. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה