ריטלין ומצבי רוח קיצוניים משתנים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/05/2010 | 15:23 | מאת: חנן

שאלתי הראשונה היא האם ריטלין עובד גם אם לא לוקחים אותה באופן קבוע..כלומר רק בימים שמנסים ללמוד למבחן...האם היא נותנת אותה השפעה? שאלתי השניה היא אני מרגיש שהריטלין מתנהג בגוף שלי בצורה מוזרה,כלומר אני יכול פעם אחת לקחת אותה ולהרגיש פתאום מן "היי" ופעם אני לוקח את זה ומרגיש דאון טוטאלי אשר גורם לי להרגיש מדוכא קשות ועצוב ,לא מובן לי מדוע זה גורם למצבי הרוח המשתנים וגם אני לא יודע מתי הכדור ישפיע לאיזה כיוון אבל הוא בהחלט גורם לי למצבי רוח קיצוניים... האם ידוע לך על מצב כזה?ומה אני אמור לעשות?

שלום רב, א. ריטלין משפיע לטובת הריכוז גם אם השימוש איננו יומיומי. ב. ממליץ לך לחזור אל המומחה שרשם את התרופה ולקבל ממנו המלצה לחלופה נאותה (וללא תופעות לוואי !!!). בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה