הסיבות לקשיים בויסות החושי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

05/05/2010 | 22:13 | מאת: מיכל

רציתי לדעת מהן הסיבות הנירולוגיות לקשיים בויסות החושי. מה קורה במח שיוצר את הקושי הזה? שלושת ילדי עם הקשיים הללו. האם זהו משהו תורשתי? עלי לציין שבמשפחות המקור שלי ושל בעלי לא ידוע לנו על התופעה. או שמא זה קשור לפגות? שניים מהם נולדו פגים (שבועות 34 ו - 35) ואחד בשבוע - 37. כולם סבלו מצהבת קשה.

שלום רב, קשיים בוויסות החושי הינם מולדים ברוב המקרים. על פי רוב, קשיים אלו הינם חלק ממכלול מורכב יותר של קשיים או לקויות. יפה התעניינותכם במקורות התופעה. אני מקווה כי - בנוסף - תמצאו את הדרך היעילה ביותר לטיפול. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה