אבחון להפרעת קשב דרך קופ

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

04/05/2010 | 21:06 | מאת: שרית

שלום, אני רוצה להפנות את בני לאבחון אך בכל מכון שאליו הופניתי ע"י מכבי ניתנו תשובות שונות לגבהי הליך האבחון מתחילתו ועד סופו. אשמח לדעת מה כולל אבחון כזה בכל שלביו לדוגמא: בדיקת נוירולוג או פסיכיאטר ילדים האם סיכום ממצאים גם נעשים ע"י נוירולוג. אודה לתשובתך והמלצותיך למכון טוב בתחום באזור המרכז. תודה מראש שרית

שלום רב, אבחון קשב יכול להתבצע על ידי: א. מומחה בתחום הקשב והריכוז, שיש לו תעודת הסמכה ממשרד הבריאות. או ב. פסיכיאטר מומחה לילדים. או ג. נוירולוג מומחה לילדים. כל אחד מהרופאים המומחים המוזכרים לעיל מוסמך לאבחן, לסכם, ולטפל בנושאי הקשב והריכוז. אם אתם מעוניינים באבחון באמצעות "מכבי", הם ימסרו לכם שמות של המכונים שהם עובדים איתם. אם תרצו מכון אחר, תוכלו לפנות אלי במייל: [email protected] ולקבל המלצות בהתאם לבקשתכם. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט מוסמך משרד הבריאות - אבחון וטיפול בקשב וריכוז

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה