בני בבעיה רצינית

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

30/04/2010 | 10:35 | מאת: ליז

בני בן 13 והוא מאובחן מגיל 7 והיה מטופל ברטלין וזה עזר לזמן מסוים לאחר מכן התחיל להתלונן על כאבי בטן וראש הניורול אמר ל להפסיק ותת את הSR גם עזר לתקופה ועוד פעם חש לא בטוב עשיתי הפסקה של שנה ואז חלה הדרדרות בלימודים היום הוא בכיתה ז נתתי לו רטלין ללא מרשם נוירולוג ואז שוב חש לא בטוב חזרנו לנוירולוג המליץ להפסיק לא מתאים לו עשיתי לו אבחון לפני חצי שנה שוב יש הקלות בבית ספר אבל בגלל שלא לוקח תרופה הוא לא רוצה להכנס לכיתה הוא לא מצליח להבין מה שהמורים מדברים כי יש פער לימודים ואני מרגישה שהילד שלי הולך לאיבוד אני צריכה יעוץ ממך מה לעשות מה לתת לילד איך להחזיר אותו לתלם? הניורולוג אמר לתת תרופה ששוה 600 ש"ח וזה מאוד יקר האם יש החזר ? האם יש תחליף משהו טבעי?

שלום רב, אינני בקיא בנושא ההחזרים. תחליפים "טבעיים" לא הוכחו כיעילים בבדיקות מדעיות. אין ספק שאי-אפשר להשאיר את הילד ללא טיפול. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה