הפרעות קשב ויכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/04/2010 | 22:27 | מאת: מור

בתי בת 6 ועולה בשנה הבאה לכיתה א'. הגננת בגן התרשמה מקשיים בעבודה עימה והמליצה לי לפנות לאבחון בהתפתחות הילד, להערכתה ישנה בעיה של קשב וריכוז. אני מתלבטת היות ואני לא חוויתי אותה כפי שחוותה אותה הגננת ולהערכתי היא פשוט בודקת גבולות.אבל היות ואני לא רוצה לעשות עוול לילדה חשבתי כן לפנות ולבדוק... שאלתי האםישנם קריטריונים שיכולים לתת כיוון על מנת שאבחן את העניין שוב, שנית האם כדאי לעשות זאת באופן פרטי? אנו גרים באיזור נס ציונה

שלום רב, לבדוק תמיד כדאי, גם אם לא קיימת אחדות דעים בין ההורים לבין צוות הגן. אין זה אומר שמישהו יאלץ אותכם לבצע טיפולים מכל סוג שהוא, ובכל מקרה האבחון יעניק לכם מידע מלא ומהימן של איש מקצוע בכיר ואובייקטיבי. לגבי מיקום מומלץ, נא כיתבו לי שאלה במייל: [email protected] בכבוד, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה