בן שנה וחצי תזזיתי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/04/2010 | 13:26 | מאת: דפנה

שלום בני בן שנה וחצי. ניתן להגדירו כילד פעלתן, מתקשר מצויין עם אנשים,וקולט דברים מאוד מהר. אך הוא איננו יושב לרגע במנוחה. מתבטא - בישיבה לאכול, אוכל רק תוך כדי הסתובבות או עיסוק אחר. ממצא תוך מס' רגעים משחק,ציור, הקראת סיפור וכו' הילד מצליח לבצע את כל הפעילויות המוטוריות וקוגנטיביות לבן גילו. בכל יום אני מקדישה זמן למקד אותו במשחק, להקריא סיפור, לבצע פעולות יצירה אך הרבה יותר מעניין אותו להתרוצץ בגינה או לרוקן את ארונות המטבח האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת לשפר את יכולות הישיבה או הריכוז שלו? האם התנהגות זו יכולה לנבוע מתוך בעיות של הצבת גבולות? אולי אני סתם לחוצה?

שלום רב, התאור של בנך נראה תקין לגבי גיל שנה וחצי. תהנו ממנו !!! ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה