כיצג להתחיל בתהליך האבחון ולמי פונים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/04/2010 | 00:30 | מאת: נתי

ד"ר למפיט שלום, נראה לנו כי לבתנו בת ה - 8 יש הפרעת ריכוז. היא מוסחת מאוד בקלות, מתקשה לבצע משימות (כמו שיעורי בית) ולהתרכז בהן לאורך זמן. אנחנו מעוניינים לבדוק את המצב בצורה מעמיקה, אך מתלבטים איך ועם מה להתחיל. האם בבדיקה נוירולוגית, פסיכולוגית, לאיזה מכון לפנות וכו'. נודה מאוד להמלצתותיך. בברכה, נתי בברכה,

שלום רב, נא כיתבו לי באיזה איזור אתם גרים, לדוא"ל: [email protected] ואני אשיב לכם המלצה לאבחון איכותי באיזור מגוריכם. בברכה, ד"ר מ. למפיט מוסמך משרד הבריאות – אבחון וטיפול בקשב וריכוז

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה