ריטלין לילד בן 5.5

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

12/04/2010 | 14:00 | מאת: שלי

בני בן 5.5 עדיין לא אובחן באופן רישמי אבל לפי פסיכולוגית ילדים מרפאה בעיסוק ושתי גננות הוא ככל הנראה סובל מהפרעת קשב וריכוז. לאחרונה באנו לנוירולוג אשר שמע את מה שהיה על ליבנו נתן לנו ולגננת למלא שאלונים ואחר"כ טען כי ככל הנראה הילד סובך מההפרעה. לא עברנו אצלו אבחון מלא למעט השיחה והשאלונים. שאלתי היא מה משמעות של אבחון מלא והאם יש צורך בכך? האם להתחיל כבר עכשיו לתת ריטאלין מאחר והוא אמור לעלות לכיתה א' בשנה הבאה על אף גילו הצעיר? בנוסף, האם השינוי מיום תחילת מתן התרופה הינו מיידי? איך יודעים שנותנים את המינון הנכון? בתודה מראש, שלי

שלום רב, אכן נדרש אבחון מלא. ומשם יבואו כל התשובות. נא כיתבו לי באיזה איזור אתם גרים, לדוא"ל: [email protected] ואני אשיב לכם המלצה לאבחון איכותי באיזור מגוריכם. בברכה, ד"ר מ. למפיט מוסמך משרד הבריאות – אבחון וטיפול בקשב וריכוז

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה