חרדה מריטאלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

10/04/2010 | 20:09 | מאת: ענת

בתי כיום בת 10 לפני שנה אובחנה כבעלת הפרעת קשב (מה שהיה ברור גם קודם) היא נטלה מס' שבועות ריטאלין 10 מ"ג והתוצאות היו נהדרות. לאחר מכןההשפעה החלה לפוג והנוירולוגית נתנה לה 20 מ"ג SR . גם כאן ההשפעה היתה טובה אולם הילדה מסרבת בכל תוקף ליטול את התרופה בגלל טעמה. ניסינו הכל אולם ללא הועיל כל בוקר היה מלווה בבכי צעקות הקאה של חלק מהכדור וכו' עד שהרמתי ידיים. כמובן ששוב חלה ירידה בלימודים וברמת ההישגים בכל מאכל היא בודקת אם הכנסתי לה את הכדור. מה אפשר לעשות האם יש אפשרות בעזרת סירופ? עליי לציין שהיא לא בולעת כדורים.

שלום רב, אין ריטלין בסירופ, אך יש אבקיות וגם מדבקות של ריטלין. בכבוד, ד"ר מ. למפיט

18/04/2010 | 20:22 | מאת: אמאלה

לנו יש אותה בעייה עם בתנו בת ה-8 שמסרבת לקחת את התרופה. אנחנו מערבבים את הכדוריות בגלידה ורק כך היא מסכימה לקחת. כשזה לא הולך מתנה קטנה עוזרת למוטווציה. בקשר למדבקות שד"ר למפיט ציין, היום בדקתי וזה עולה 1080 ש"ח לחודש.

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה