מה כבר אפשר בגילי?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

01/04/2010 | 19:25 | מאת: רחלי

אני בת 56 , נשואה , ילדים בוגרים ומוצלחים, האמת שאינני חסרה דבר מבחינה כלכלית ואישית. אך מיזה זמן רב אני מוצאת עצמי חושקת במציאת עבודה לא בשביל הפרנסה אלא בשביל היציאה מהבית. אני אינטילגנטית, אוהבת ספר, אשת רעים להתרועע, אך בהתנהלותי אני מאוד איטית גם פיזית וגם מנטלית. התחושה היא שאינני מצליחה לקלוט שום דבר שאותו צריך ללמוד, וזאת לאחר ניסיון פה ושם שבו מצאתי עבודה , אך הרגשתי שאינני קולטת כלום מימה שאומרים לי ומנסים להסביר, ההתנהלות שלי כפי שכתבתי מאוד מאוד איטית, כך שיוצא שאני מרימה מאוד מהר ידיים ועוזבת את מקום העבודה לפני שיעזיבו אותי. ההתרשמות ממני היא מאוד טובה, אני מתקבלת למקום העבודה והתחושה שלי שפתאום אחרי שבוע או שבועיים לפעמים קצת יותר, תלוי בסבלנות של המעסיק (ה) אני "מתגלה" כמשהו אחר, ואני חשה את ההכזבה של אותו מעסיק או מעסיקה. והתחושה איומה. המצב מייאש אותי. מה הסיכוי שלי? מה ניתן לעשות בגילי ? תודה וחג שמח.

שלום רב, בוודאי אפשר הרבה וטוב. נא כיתבו לי באיזה איזור אתם גרים, לדוא"ל: [email protected] ואני אשיב לכם המלצה לאבחון איכותי באיזור מגוריכם. בברכה, ד"ר מ. למפיט מוסמך משרד הבריאות – אבחון וטיפול בקשב וריכוז

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה