מה לעשות?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

25/03/2010 | 02:12 | מאת: קרן

שלום.בתי בת 8.5כתה ג'.המורה יצרה עימי קשר סיפרה שבתי ילדה ממושמעת וטובה אך קשה לה להתרכז כשיש תזוזות/כניסה/יציאה של תלמידים מהכתה.כמו כן מתחילת שנה ניסתה להושיבה ע"י תלמידים שונים אך ע"י אף אחד מהם לא הסתדרה.בתי ציינה כי מסתדרת הכי טוב כשיושבת לבדה.בבית אני רואה שיש לה קשיי התארגנות(משווה לבתי השנייה בכתה א':קימה בבוקר,הכנת מערכת,שיעורים זיכרון הנלמד בכתה עזרה בבית מילוי הוראות. ) בנוסף היא שמנמונת. קשה לי עם זה מאוד,לעיתים היא פשוט מתישה אותי בבקשות חוזרות ונישנות על דברים שרוצה גם בקשר לגבולות באוכל. קניתי בהמלצת המורה אומגה 3 פוקוס אך הדבר אינו עוזר . האם תוכל לעזור לי?לכוון אותי,מה עושים?למי פונים? תודה רבה .

שלום רב, נא כיתבו לי באיזה איזור אתם גרים, לדוא"ל: [email protected] ואני אשיב לכם המלצה לאבחון איכותי באיזור מגוריכם. חג אביב שמח, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה