דילמה קשה במיוחד

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

25/12/2006 | 18:37 | מאת: רונן

לד"ר למפרט שלום אני בן 41 ולאחרונה התחלתי לראשונה לימודים אקדמאים, לאחר חששות כבדים בגלל הפרעת הקשב והריכוז ממנה אני סובל מילדות, עם התחלת הלימודים התלחתי לקחת ריטלין SR40 מ"ג, כמובן לאחר איבחון מסודר. מתחילת הלימודים, כ-6 חודשים, אני מצליח מאד עד כדי כך שלפעמים אני מפתיע את עצמי. אבל, לאחרונה אני מזהה קשר ישיר בין השימוש בריטלין לתפקוד המיני, אם להיות ספציפי, בעיות זיקפה. האם יש קשר? קשה לי מצד אחד לוותר על הלימודים ומצד שני קשה לי עם תופעת הלוואי הקשה הזאת. זקוק לעזרה ועצה.

רונן שלום רב, אין בספרות המקצועית מידע ברור לגבי קשיי זקיפה בעת השימוש בריטלין. יתכן מאוד שתופעת הלוואי המוזכרת על ידך איננה קשורה לטיפול בתרופה זו. מאחר ואתה נהנה מאוד מהישגיך בלימודים, ממליץ לך להמשיך את השימוש בריטלין, ולמצוא פתרון מתאים לנושא הזקיפה (ע"י אורולוג מומחה לתחום מיניות הגבר) . בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה