בת 4

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

21/03/2010 | 10:24 | מאת: יהודית

בתי בת 4 (טרום טרום חובה)יש לה סממנים של היפראקטיביות וחוסר יכולת להתרכז לאורך זמן. האם הגיע הזמן לעשות לה אבחון ולהתחיל בטיפול או שעדיין מוקדם וזה עניין של בשלות ? (כל ההתפתחות שלה הייתה מאוחרת ביחס לאחיותיה אך עדיין בגבולות הנורמה)

שלום רב, הדבר הנכון הוא לטפל מוקדם. (...לא אמרתי תרופות..........). נא כיתבו לי באיזה איזור אתם גרים, לדוא"ל: [email protected] ואני אשיב לכם המלצה לאבחון וטיפול איכותי באיזור מגוריכם. בברכה, ד"ר מ. למפיט מוסמך משרד הבריאות – אבחון וטיפול בקשב וריכוז

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה