אמא מיואשת

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

18/03/2010 | 09:11 | מאת: איריס

בתי בת ה-9 אובחנה כסובלת מהפרעת קשב וריכוז. לפני כחודש וחצי התחלנו טיפול בריטלין (3/4 כדור בבוקר), אולם אין כל שינוי מבחינה לימודית. היא עדיין ממשיכה להכשל במבחנים ולא עושה את המוטל עליה בכיתה. עליי לציין שבבית כשהיא מתכוננת למבחן היא יודעת לפתור את המבחן מעולה. מה עליי לעשות?

שלום רב, אני מניח שלביתך יש לקויות נוספות, ולא רק קשיי ריכוז. ממליץ לכם לפנות למומחה בכיר בתחום הקשב, הריכוז, ויכולות הלמידה, כדי לקבל פתרון מלא, עד שהילדה תצליח היטב בלימודים. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה