בעית קשב

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/03/2010 | 16:35 | מאת: מרב

בני בן 7 וחצי אותר כמחונן אך סובל מבעיית התארגנות שפוגעת בהתנהלות בבית ובבית הספר. נושאים שמעניינים אותו - כמו מתמטיקה -מתבצעים בקצב רגיל ואילו אחרים עלולים להתפרש על פני שעות. האם מדובר בבעית קשב ואם כן אשמח לקבל המלצה על מכון אבחון. יש לציין שיש לי רתיעה עזה מטיפול תרופתי.תודה.

מרב שלום רב, ממליץ על אבחון רב-תחומי. נא כיתבו לי באיזה איזור אתם גרים, לדוא"ל: [email protected] ואני אשיב לכם המלצה לאבחון איכותי באיזור מגוריכם. בברכה, ד"ר מ. למפיט מוסמך משרד הבריאות – אבחון וטיפול בקשב וריכוז

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה