תחושתיות יתר

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/03/2010 | 13:19 | מאת: שולמית

ביתי בת 3 ו-8 חודשים. היא לא אוכלת אוכל מבושל או עם מרקם שאינו חלק. יש 10 מאכלים שהיא מוכנה לאכול: גבינה לבנה, גרבר (לא חלילה מחית שאנחנו נכין בבית- היא ישר מרגישה את ההבדל), הלבן של הלחם (בלי ה"קשה"), פקאן ממותק,קורנפלקס בלי חלב, פתית, לעיתים נדירות גם פריכית אורז,מעדנים, יוגורטים וגיל (רק עם קש). היא גם רגישה מאוד לרעשים ומפחדת מהרבה דברים (רעש, חיות). היא לא נהינת ממגע עם חול ושונאת להתלכלך או שמישהו מלוכלך מאורז לדוגמא, ונמצא לידה.אנחנו מחכים לאבחון סנסורי כבר מאוגוסט. האם יש מכונים פרטיים שעוסקים בזה? בקצב שהקופ"ח זזה- היא תסיים תיכון עד שיהיה לה תור. תודה.

שולמית שלום רב, קיימים מכונים פרטיים, והתורים בהם מיידיים. נא כיתבו לי באיזה איזור אתם גרים, לדוא"ל: [email protected] ואני אשיב לכם המלצה לאבחון וטיפול איכותי באיזור מגוריכם. בברכה, ד"ר מ. למפיט מוסמך משרד הבריאות – אבחון וטיפול בקשב וריכוז

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה