איזה פתרונות נוספים- לא כימיים ניתן לעזור למתבגר ע

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

15/03/2010 | 10:41 | מאת: לי

בני בן 15.5 אובחן לפני כ3 שנים ונמצאו קשיי סדר וארגון, אך לא אובחנה בעית קשב וריכוז מוחלטת. לאחרונה , בתיכון, הוא מדווח שהוא מוצא עצמו לא מרוכז...נפילות של קשב וריכוז, ובמיוחד זה פוגע בו בזמן הבחינות במתמתיקה(5 יח' שהוא רוצה לעשות כי מבין את החומר ללא קושי) ולא מביא לעצמו תוצאות משביעות רצון, הוא מתוסכל,,,מה ניתן ואיך למקד אבחון ספציפי ולעזור לילד? אבקש תגובת המומחה?!

שלום רב, אבחון שנערך בגיל 12 שנים איננו רולוונטי לגבי גיל 15.5 שנים. ממליץ לכם לערוך אבחון תואם לגילו של הנער, ובהמשך לכך לקבל טיפול שיתאים למצבו הנוכחי (...לא אמרתי שהטיפול יהיה כימי.....). נא כיתבו לי באיזה איזור אתם גרים, לדוא"ל: [email protected] ואני אשיב לכם המלצה לאבחון וטיפול איכותי באיזור מגוריכם. בברכה, ד"ר מ. למפיט מוסמך משרד הבריאות – אבחון וטיפול בקשב וריכוז

22/03/2010 | 13:56 | מאת: נחמה

תנו לד"ר למפיט לאבחן לכם את הילד ותקבלו ממנו הרבה תשובות גם עבורכם כמשפחה. הוא הרבה יותר מרופא מאבחן מעולה , מדייק וחביב לא תתאכזבו כמונו בהצלחה נחמה

.

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה