מה עושים?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

15/03/2010 | 09:42 | מאת: אלי

שלום דר' למפיט, בני בן ה-7 תלמיד כיתה א, שוקל 22 ק"ג, עד כה קיבל קונצרטה 18 מ"ג שהייתה מאוד אפקטיבית עבורו. בחודשים האחרונים חלה נסיגה ונאלצנו להעלות את המינון. בחרנו בריטלין LA אלא שמעבר לכאבי הבטן שהכדור גורם לו, ההשפעה ניכרת רק בשעות הביה"ס והחלק הראשון של הצהרונית וביתר שעות היום והערב ההתנהגות בלתי נסבלת ובלתי נשלטת. הנוירולוג לא שלל את האפשרות לקונצרטה 27 מ"ג אך ציין שלא מומלץ לעבור את האחד מ"ג לקילו. אנחנו לא יודעים מה לעשות. יש לנו ילד מלאך עם ריטלין אך ללא הכדור הוא פשוט סובל. הוא ואנחנו.

שלום רב, א. ממליץ לכם לשקול חוות דעת נוספת בידי מומחה בכיר בתחום הקשב והריכוז. ב. יש לשקול מינון אחר או תרופה אחרת. לצערי, לא ניתן לפרסם מינונים ושמות תרופות בפורום. נא כיתבו לי באיזה איזור אתם גרים, לדוא"ל: [email protected] ואני אשיב לכם המלצה לייעוץ איכותי באיזור מגוריכם. בברכה, ד"ר מ. למפיט מוסמך משרד הבריאות – אבחון וטיפול בקשב וריכוז

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה