עזרה בהבנת סיכום אבחון

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

12/03/2010 | 09:52 | מאת: ענת

שלום רב, לבני בן ה- 10 בוצע אבחון רב תחומי. אשמח לקבל הסבר לסיכום (בשפה מובנת). הממצאים מצביעים על הפרעה קלה לתהליכי הקצאת קשב מתמשך ועם אפקט תואם באשר לשליפת מידע מזיכרון הצהרתי. במישור ההתנהגותי נצפו מאפיינים לאי שקט פסיכו מוטורי קל וללא עדות לתגובות אנטגוניסטיות ו/או קושי ביצירת קשר בין אישי מותאם לנסיבות ולגיל. תודה מראש ענת

ענת שלום רב, אמת היא, מי שמאבחן ילד, מיועד לשבת עם הוריו ולהסביר להם את תוצאות האבחון. כנראה זה לא נעשה במקרה שלכם. לא יהיה נכון להסיק מסקנות על פי הקטע הקצר שכתבתם בשאלתכם. אוכל לסייע לכם להבין את משמעות האבחון, אם תשלחו לי את כל דפי הסיכום לפקס הבא: 03.5422685 בכבוד, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה