בעית קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/12/2006 | 09:22 | מאת: סמדר

שלום רב. בתי בת 11, לומדת בכתה ו', ומאובחנת כלקוית למידה. היא מקבלת עזרה במרכז לשפור הלמידה, ורואים שנוי קטן. יש לה בעית ריכוז. היינו אצל נוירולוגית, והיא אמרה שהפרעת הקשב היא גבולית מאוד. קשה לה עם הכנת שעורי הבית, ולרוב היא מחכה לי ע"מ לסיים אותם, אך כשאני יושבת איתה, היא יוזמת הפסקות של שירותים ושתיה, כל הזמן. הכנת השעורים נמשכת זמן רב, והדבר גורם למתחים ביננו. קשה לה גם לקרוא, ולכן היא לא קוראת ספרים בכלל. גם בכתה היא מפטפטת הרבה. האם יש דרך לעזור לה, שלא באמצעים תרופתיים?

סמדר שלום רב, ניתן לעזור לביתך ללא תרופות. האם יש בידכם חומר כתוב (תוצאות אבחונים) לגבי לקות הלמידה שלה ולגבי מצב הקשב והריכוז ? באיזה איזור בארץ אתם גרים ? נשמח לסייע לכם, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה