אימון נוירוקוגניטיבי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/12/2006 | 01:11 | מאת: נאוה

אשמח לדעת היכן ניתן לטפל בשיטת טיפול זו. ברצוני לדעת האם רק ניירולוג יכול לקבוע בעית קשב וריכוז או גם פסיכולוג?

נאווה שלום רב, אענה על שאלותיך ברצון. לפני כן, אבקש לדעת באיזה גיל מדובר ובאיזה איזור בארץ ? בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

26/12/2006 | 01:05 | מאת: נאוה

לילה טוב מדובר על ילד בגיל 9. אנו גרים במרכז הארץ- חולון. בברכה נאוה

18/01/2007 | 01:33 | מאת: לל

שלום. המלצת לי בפורום אחר על טיפול נוירוקוגניטיבי. אין לי מושג איפה מקבלים אותו ואיך. אין לי זכאות כי קיבלתי לפני פחות משנה ריפוי בעיסוק שנפסק באמצע וקיבלתי לפני הרבה שנים פסיכולוגית קוגניטיבית ועוד כל מיני פסיכולוגים וזה לא עזר לי הרבה.זה העיק עלי מאוד מבחינה רגשית וחברתית ותקע אותי מבחינת היכולת הלימודית ומבחינת הגמישות המחשבתית. האם יש שיקום או טיפול שמפתח מיומנויות מטה קוגניטביות? תודה.

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה