רשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

22/12/2006 | 12:24 | מאת: מיה

מאיר שלום על האריזה כתוב ריטלין 10 מ"ג נוברטיס. כתוב גם בדף שזה עלול ליפגום בעירנות , אני לומדת נהיגה , האם זה יכול להשפיע על כל בן אדם? ושוב המון תודה

מיה שלום רב, התרופה שקיבלת מכילה ריטלין במינון נמוך מאוד, וגם טווח הפעולה שלה קצר. בגילך מקובל לתת מינון גבוה יותר, וכן טבליה שעובדת לאורך מספר שעות רב יותר. לעניות דעתי עליך לחזור לרופאה שנתנה לך את הטיפול ולבקש תיקון של הטיפול. בנוסף, אני מציע לך לעבוד עם מומחית לאימון אישי, על מנת לרכוש כלים של תכנון, התמדה, דיוק, איכות, קצב ביצוע וכן השלמת משימות. זה יעזור לך מאוד במישור העבודה ובמישור הלימודים. במידה ותהיי מעוניינת אתן לך כתובת מתאימה באיזור מגוריך. לגבי הנהיגה: אצל רוב המטופלים התרופה משפרת את כישורי הנהיגה. לכן, עליך להמשיך בשיעורי הנהיגה ללא חשש. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה