קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

22/12/2006 | 01:33 | מאת: מיה

מאיר שלום. הייתי שוב במיפל האישה שעשתה לי את האיבחון הפנתה אותי לבחורה אחרת . באותו מקום. היא שאלה אותי אך אני מסתדרת עם הראטלין (רק היום יום ה קנתי כי לא היה.) סיפרתי לה שהאבחון היה מאוד קצר. היא אמרה לי שהיא מומחית והיא עובדת המון שנים בתחום ,והיא יכולה לאבחן אפילו ברבע שעה.היא מבוגרת פסיכיאטרית בתחום. היא גם שמה לב לזה שאני מאוד בישנית בגלל זה היא הפנתה אותי לאותה בחורה שתעבוד איתי בנושא. אז ככה אני עובדת סייעת בגן ילדים היא אמרה לי לקחת את הרטלין בבוקר ברגע שאני נכנסת לעבודה. הלימודים זה בשעות הערב אז היא אמרה שאני אקח עוד כדור אחד. היא גם נתנה לי את הפלאפון שלה ואמרה שאם אני מרגישה צורך אני יכולה להתקשר. טבלית פעמיים ביום. על הקופסה כתוב נוברטיס לא ראתי שכתוב את מה שבקשת האם לקחת את הכדור גם בשבת או שאין צורך. ושוב המון המון תודה על ההתיחסות ועל העזרה שבת שלום מיה

מיה שלום רב, תודה על תשובתך המפורטת. א. אנא הסתכלי שוב על הקופסא של הריטלין (או על הגב הכסוף של הלוחית שממנה את מוציאה את הטבליות) - בשני המקומות כתובה המילה ריטלין וגם עוד מספר כלשהוא. כיתבי לי בבקשה מה את רואה שם. ב. מאחר והריטלין מיועד לעזור לך גם בעבודה וגם בלימודים, אני ממליץ לך: 1. לקחת טבליה בבוקר + טבליה אחר הצהריים, תמיד בשעות קבועות, ולא לקחת ריטלין אחרי השעה 16.00 אחה"צ. 2. לקחת ריטלין גם בשבת, בדיוק באותן שעות כמו ביום רגיל, אם את מתעוררת ופעילה באותן שעות. ג. אני מציע לך לעבוד עם מומחית לאימון אישי, על מנת לרכוש כלים של תכנון, התמדה, דיוק, איכות, קצב ביצוע וכן השלמת משימות. זה יעזור לך מאוד במישור העבודה ובמישור הלימודים. במידה ותהיי מעוניינת אתן לך כתובת מתאימה באיזור מגוריך. בהצלחה רבה, הפורום עומד לרשותך בכל עת ובכל שאלה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה