מינון רטלין למבוגר

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

21/12/2006 | 19:37 | מאת: יהונתן

שלום רב אני בן 31 ושוקל 100 ק"ג קיבלתי רטלין S.R 20 האם זה מספיק וכיצד אני אוכל לוודא שזה אכן המינון שיעזור לי כרגע כל מה שאני מרגיש זה שינוי קל מה לעשות בברכה

יהונתן שלום רב, לצעיר בן 31 שנים, במשקלך, הלומד 12 שעות ביום, ריטלין 20SR הינו מינון נמוך מאוד. ממליץ לך לחזור אל מי שרשם את המינון ולהבהיר שתחושתך הינה ברמה של שיפור מינימלי. במקביל, לבקש עדכון הטיפול בשני מישורים: א. הגדלת המינון. ב. המלצה על תכשיר ארוך טווח (שיכסה חלק ניכר מיום הלימודים שלך). בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה