קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

20/12/2006 | 10:28 | מאת: מיה

מאיר שלום המינון שהיא נתנה לי , זה כדור אחד בבוקר, ואם זה משפיעה אז גם ליפני לימוד אני לומדת לתאוריה מכוון שלא הצלחתי המון פעמים לעבור את המבחן. אז אני לומדת בכיתה שמורה לנהיגה מעביר את החומר. ואני מרגישה שאני הולכת לחינם,מכווין שרב השיעורים אני מרחפת,וחולמת. אז פשוט הפסקתי ללכת.

20/12/2006 | 11:49 | מאת: מיה

ועוד משהו . היה לי איחור של חצי שעה . כי היו פקקים ,וגם עד שמצאתי את המקום.

20/12/2006 | 14:47 | מאת: מיה

המינון שהיא נתנה לי זה 20 מל" מה זה אומר ?

מיה שלום רב, תודה על תשובתך. 1. מהו סדר היום שלך ? מתי במשך היום את לומדת ? מתי את עובדת ? סדר היום משפיע על סדר השימוש בתרופה ריטלין. 2. אנא בידקי על הקופסא של הריטלין האם כתוב 20SR או 20LA ץ 3. נראה לי מאוד חשוב שתעבדי מעט עם מאמנת אישית שתעזור לך בהתארגנות היומית, בתכנון ובביצוע. חנוכה שמח, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה