בעיה מולדת של קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/12/2006 | 21:44 | מאת: יהונתן

שלום רב אני בן 31 רק בחודשים האחרונים החלתי את לימודי האקדמאים עוד בתקופת התיכון סבלתי מבעיות של קשב וריכוז וזיכרון היום אני מתחיל לקשור את זה (לפני לא היתה לי כלל מודעות שיש דבר כזה פשוט חשבתי שאני לא מסוגל ליותר וחייתי עם זה) היום זה מאוד מפריע לי אני מבין מהורי שהם גם לא הצליחו להבין את הבעיות שלי בנושא עוד מהיותי ילד אני מעוניין במענה אפקטיבי לבעיה האם אתה מקבל באופן פרטי והאם זאת בעיה נורולוגית או פסיכולוגית בברכה

יהונתן שלום רב, הרקע לקשיי הקשב (אורגנית, נוירולוגית, פסיכולוגית או משנית לסיבות אחרות) נקבע בעת האבחון המלא. קשה לענות על כך לפני-כן. אשמח לעזור לך להגיע לאבחנה ולטיפול מדוייקים. אנא היה עימי בקשר בדוא"ל: [email protected] חנוכה שמח, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה