הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/12/2006 | 19:53 | מאת: מיה

למאיר לימפיט שלום קודם כל אני מודה לך על תשובתך הקודמת נחמד שיש אנשים טובים שמוכנים לעזור. בצעתי את הבדיקה של קשב וריכוז. במרכז מייפל. מי שבצעה את הבדיקה היא מומחית בפסיכאטרייה של המבוגר. הבדיקה לא נעשתה דרך מחשב. היא שאלה אותי כמה שאלות ,ואחר כך נתנה לי לצייר כמה דברים וסיפרתי לה על הקושי שלי להתרכז , והיא החליטה לתת לי רטאלין זה היה בערך חצי שעה ,האם זה הגיוני, היא גם אמרה שהדימוי העצמי שלי נמוך ,ושאני מסוגלת לתת המון מעצמי לכן היא תזמין אותי לעוד כמה פגישות , אבל זה יהיה אם רופא אחר . תודה מראש מיה .

מיה שלום רב, צר לי לכתוב זאת אך, עפ"י רוב אין מבצעים אבחוני קשב וריכוז בדרך זו. מה הטיפול והמינון שהומלץ לך ? חנוכה שמח, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה