קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

15/12/2006 | 23:23 | מאת: מיה

שלום לך אני פנתי אלך לא מזמן שאני מעוניינת , לעשות את הבדיקה של קשב וריכוז. רציתי לדעת אם אתה מכיר את מיפל ששם מבצעים את הבדיקה ,אני פנתי דרך האתר. באנטרנט כי יחסית זה זול. אני יודעת שהבדיקה אינה זולה . פשוט מי שמבצעת שם את הבדיקה היא המנהלת של המקום. היא פסיכולוגית. ואני יודעת שבדרך כלל רק נורולוג מבצעה את הבדיקה . האם זה נכון. או שגם פסיכולוגית יכולה. בתודה מראש מיה

מיה שלום רב, הפסיכולוגית תוכל לבצע אבחון קשב וריכוז, אך היא לא תוכל לתת לך טיפול תרופתי, כי זה לא בתחום הרשיון שלה. אם את חושבת - בין היתר - על טיפול תרופתי, עליך לפנות למכון שיש בו רופא מאבחן (רופא התפתחותי או נוירולוג או פסיכיאטר) . בהצלחה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה