אבחון

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

09/12/2006 | 10:19 | מאת: קשב

עשיתי אבחון דדקטי ,גילי הוא 36 , המאבחנת ציינה שיש לי בעיה של קשב וריכוז אך בלי היפר אקטביות . פניתי עם הממצאים לפסיכאטר והוא נתן לי תרופה בשם לוסטרל 50מ"ג הבעיות שלי בעיקר קשב אך לא בזיכרון ולא אנטילגנציה ולשאלתי האם זה נכון לקבל תרופה כזאת האם ישנם תרופות אחרות שיכולות רק להתמקד בקשב כי זה פגע לא רק בלימודי אלא גם בתחום העבודה שהייתי צריכה ללמוד נושאים חדשים אודה לך על תשובתך

שלום רב, בשלב ראשון עליך לשאול את הפסיכיאטר מדוע בחר עבורך לוסטרל. זה לא טיפול שגרתי בקשיי ריכוז. בשלב שני הייתי שוקל טיפול בריטלין ודומיו, בהתאמה לתוצאות האבחון. לאחר שתקבל תשובה מהפסיכיאטר לגבי הלוסטרל, כתוב לפורום בבקשה ואז נייעץ לך ברצון רב לגבי ההמשך. בכבוד, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה