הרצאת הורים בנושא קשב

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

07/12/2006 | 13:46 | מאת: רות

ד"ר למפיט שלום שמעתי את הרצאתך אתמול בקיבוץ אפק ואני מוכרחה לומר לך שסוף סוף הבנתי. נהננו מאד מהידע הרב שהפגנת, צורת העברת החומר והכי חשוב המסר שלך ש"יש לילדים אלה עתיד"..... כהורים לילד עם הפרעת קשב אשר מערכת החינוך אינה מעודדת, בלשון המעטה , החיזוקים והידע שקיבלנו ממך גדולים וחשובים. כל הכבוד המשך במפעלך החשוב הזה שוב תודות רות ואפריים

רות ואפריים שלום רב, תודה על המחמאות. ההרצאה ניתנה בכבוד וברצון, בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה