מארגן קבוצת תמיכה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

06/12/2006 | 03:34 | מאת: prince1010

שלום רב אני אקדימאי בן 29 שסובל מ ADD . קראתי על מחקר שנעשה בארה"ב שטוען שקבוצוצ תמיכה עוזרות מאוד בהתמודדות עם בעית ADD/ADHD . לכן אני פונה לכל שמעוניין/ת סובל/ת או סבל/ה ורוצה לשתף אותי בחוויות שלו/שלה על המחלה שיצור איתי קשר באימיל [email protected] הרעיון הוא לחלוק את החוויות האישיות של כל אחד ואחד עם שאר הקבוצה כך שנוכל ביחד להיעזר מטכניקות למידה והתמודדות של אחרים עם המחלה .בשיטה הזו כולנו נרוויח כי ביחד נוכל להתמודד יותר טוב .ביחד יכולים להוות קבוצת לחץ על הגורמים הרלוונטים בשביל להשיג זכויות. אז קדימה חברים תתקשרו אליי וביחד נצליח להתגבר על הבעיה עבדכם הנאמן אמיר

אמיר שלום רב, תבורך על היזמה. לשיקולך, אתה מוזמן להפעיל את קבוצת התמיכה מעל דפי הפורום. כך יוכלו להנות מהפעילות גם אנשים / נשים שמתביישים לכתוב ישירות. בנוסף, אני וצוות המומחים העובדים עימי נוכלו לייעץ לכם בתחומים הנוגעים לנו: דידקטיים, קשב וריכוז, טיפולים תרופתיים וטיפולים שאינם תרופתיים, זכויות התלמיד והסטודנט ועוד... וגם, תוכלו להחליף דעות ביניכם, לרווחת כל הגולשים בפורום. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

06/12/2006 | 16:44 | מאת: prince1010

תודה רבה ד"ר אני מודה לך על התגובה שלך! ועל ההצעה הנדיבה שלך ! אני אשמח להשתמש בפורום שלכם על מנת ליצור קשר עם שאר הסובלים מהבעיה אבל כוונתי הייתה ,שבנוסף, לבנות קבוצת תמיכה פיזית ולא רק ווירטואלית .הכוונה היא שנוכל להיפגש פיזית ולגעת אחד בבעיה של האחר בשביל שנרגיש שאנחנו לא לבד בסבל הזה ושיש אנשים אחרים שסובלים מאותה בעיה ומצליחים להתמודד עמה. דבר זה מטבעו יכול לחזק אצלנו את הבטחון העצמי ויתן לנו גם כוח וגם מוטיבציה ועידוד במיוחד כשניפגש עם אחרים שהצליחו להתמודד ונלמד מהם. הדבר הזה צריך יוזמה וגם רצון . המחקרים שקראתי טוענים שהדבר הזה "הקירבה הפיזית" יכול לעזור הרבה בהתמודדות עם הבעיה.כי את הבעיה הזאת אי אפשר לפתור לחלוטין בעזרת תרופות בלבד (לפחות לחלק מהאנשים) אז אני פונה עוד פעם למי שמעוניין מאיזור י"ם בעיקר, שיפנה אליי אפשר גם דרך האימלי שלי [email protected] תודה רבה

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה