קשב וריכוז בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

05/12/2006 | 22:01 | מאת: קרלוס

אני בן 35 בילדותי ובנעורי התקשתי בלימודי אולם מעולם לא אובחנתי כסובל מליקוי כלשהו. לאחר שרותי הצבאי למדתי במוסדות אקדמים שונים והיום אני עובד סוציאלי בתפקיד ניהולי. אל אף לימודי השונים ותפקידי אני חש כיום שהקשיים שהיו מנת חלקי בעבר היו ככל הנראה מבעיה של קשב וריכוז. גם כיום אני מתקשה להתרכז ולשבת זמן רב. האם ואיך אני יכול לבדוק זאת היום בגילי? האם גם בגיל מבוגר ניתן \ כדאי לקחת רטלין?

קרלוס שלום רב, לפניך עוד שנים ארוכות של פעילות אינטלקטואלית מבורכת ואינטנסיבית. אין סיבה שתמשיך להתקשות או להתאמץ כאשר אתה נדרש לריכוז. ממליץ לך לבצע אבחון, ואח"כ לשקול את האופציות הטיפוליות. הפורום עומד לרשותך בכל עת ובכל שאלה. בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה