האם ביתי צריכה רטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

05/12/2006 | 10:58 | מאת: לילך.א.

שמי לילך יש לי ילדה ושמה אור היא בת 6. אור עברה בדיקה אצל נוירולוג פרטי ומבחן טובה (אצל דר' עדי אדר מבאר שבע) והובחנה עם בעיה של קשב וריכוז קלה. דר' עדי אדר המליץ לתת רטלין במינון נמוך, אך רופא המשפחה חולק עליו ולא מסכים לתת לילדה רטלין באופן זמני נתן לנו לקחת סירופ אומגה 3 אני לא רואה שיפור במצבה. מה עושים ולמי שומעים? האם רטלין מזיק?

לילך שלום רב, האם קיבלת תוצאות בכתב של אבחון T.O.V.A ? אם כן, האם אוכל לראות (באמצעות פקס ) את תוצאות האבחון ? תודה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה