לימודים בשבת

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

02/12/2006 | 22:30 | מאת: חזי

בס"ד דוקטור למפיט שלום אני בן 17 דתי ולוקח ריטלין במשך כל השבוע. בימי שישי ושבת כשאני לא בישיבה אני אמור לא לקחת את הכדורים אבל אז קשה לי להתרכז בשעורי שבת שהרב שלנו מעביר, או בלימוד פרשת השבוע. מה נכון לעשות. בתודה

בס"ד חזי שלום רב, תבורך על פנייתך לפורום. ריטלין נועד לסייע ללמוד בכל עת ובכל עניין. מאחר ואתה לומד גם בשישי או שבת, עליך לקחת ריטלין גם בימים אלו. חשוב לדעת שאין בכך כל בעייה רפואית. הפורום עומד לרשותך בכל מקרה של שאלות נוספות. תזכה למצוות, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה