תרופה מפחידה ושמה ריטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

01/12/2006 | 19:57 | מאת: עדן

ד"ר למפיט שלום אני בת 15 ואמרו לי שאני צריכה אבחון ואז אצטרך לקחת ריטלין. קראתי באינטרנט על זה שזה כמו סם ועכשו אני פוחדת לעשות את האבחון וכל פעם דוחה בתרוצים שונים. האם יש דרך אחרת? תלמידה אבודה תודה

היי עדן, כיף לי לראות את שאלתך כאן בפורום. סבבה + 7 . קודם כל, את ממש ממש ממש לא אבודה, כי אנחנו איתך. וחוץ מזה...... א. אם תעשי אבחון, כלל לא בטוח שתצטרכי ריטלין. נכון, בזמן האבחון שותים בד"כ כדור אחד של ריטלין. אבל זה בכלל בכלל לא אומר שתקחי לאחר מכן. לא כל מי שעושה אבחון מקבל טיפול קבוע בריטלין. ב. מה שלא יצא באבחון, אף אחד בעולם לא יוכל להכריח אותך לשתות תרופות !!! אם תהייה בעייה עם זה, אני איתך. ג. מנסיון אישי ונסיון מקצועי עם הרבה בני-נוער, ריטלין זה לא סם. זוהי תרופה לשיפור הריכוז ולא שום דבר אחר. אני עצמי קבלתי ריטלין משך 7 שנים (!!!). זה עשה לי רק טוב. בזכות הטיפול למדתי והגשמתי את החלום המקצועי שלי. ללא הטיפול לא הייתי מצליח [...הייתי מזה בלגניסט..... אבל, אל תספרי לאף אחד כי יעיפו אותי מהפורום.... :) ] ד. בגילך יש שיטות מתקדמות רבות לטיפול, ללא תרופות כלל. אז......... אני מציע לך עדן...... תעשי אבחון וכיתבי לפורום מה היו התוצאות. אם תשלחי לי את תוצאות האבחון, אני אתן לך עצות טובות איך להתקדם ללא תרופות. יאללה לעבודה, בלי דאגה, ושיהייה בהצלחה. ביי ד"ר מ. למפיט

02/12/2006 | 22:28 | מאת: עדן

תודה ד"ר למפיט הצלחת להרגיע אותי בסבבה אני מקווה להצליח באבחון. עדן

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה