עייפות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

28/11/2006 | 17:15 | מאת: עידן

יש לי בעיה של הרדמות בהרצאות, מול המחשב וכד' לעיתים קרובות יש לציין שלמשל היום גם קרה מקרה שנרדמתי בשיעור על אף שישנתי יור מ 9 שעות בלילה ולא הייתי עייף והשיעור עניין אותי ועל אף זאת נרדמתי כיום אני בן 28 ולפני הצבא הוריי לקחו אותי בנושא זה לבדיקה אצל פסיכיאטרית ורצו לשלוח אותי למעבדת שינה בטכניון ולבסוף המליצה הפסיכיאטרית לא לממש את הטיפול כי זה יכול לפגוע בשירותי הצבאי בעתיד אז העניין הוזנח יש לציין שבעיה זו הפריעה לי גם בילדותי ובנעוריי מה לעשות ולאן לפנות תודה מראש העייף

עידן שלום רב, ממליץ לך לברר באמצעות הרופא המטפל שלך את כל הסיבות לעייפות, כולל מעבדת שינה, אבל לא רק מעבדת שינה. לעייפות יכולות להיות סיבות בריאותיות שונות, ויש לבדוק את כולן. לאחר מכן נשמח לייעץ לך לגבי צעדים נוספים, בתחום הריכוז. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה