האם היפנוזה או נירופידבק יעילה בטיפול של בעית ADD

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

28/11/2006 | 16:48 | מאת: מושון מושון

האם היפנוזה או נירופידבק יעילה בטיפול של בעית ADD אם כן מה מחיר היפנוזה מה מחיר נירופידבק היכן אפשר לעבור טיפולים אלו בחיפה כמה טיפולים יש לעבור כדי לראות תוצאות

מושון שלום רב, היפנוזה איננה כלי לטיפול בהפרעות קשב וריכוז. נוירופידבק הינו כלי מעולה, עם תוצאות מצויינות. אני מכיר מכון איכותי מאוד בתחום זה בנהריה. אינני מכיר בחיפה. אם אתה מעוניין במס' טלפון ופרטים דומים, בבקשה צור עימי קשר בדואר אלקטרוני: [email protected] בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה