בקשר לבעיות קשב

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/10/2006 | 22:13 | מאת: מיה

קודם כל המון המון תודה על העזרה . והתשובה המהירה . אני גרה בראשון לציון (מרכז)

מיה ערב טוב, ברצון. בדיוק למטרה זו קיים הפורום. אנא כיתבי לי את הכתובת האלקטרונית שלך. אשלך לך שמות באזור מגוריך. לצערי, אין אפשרות לפרסם כתובות ומספרי טלפון ישירות בפורום. בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

22/11/2006 | 09:49 | מאת: אורית

בני בן 6 וחצי מתנהג באלימות לא מקשיב למורים קשה לו לשבת בכיתה בשקט עליי לציין כי מבחינה לימודית הוא תלמיד טוב הוא קורא יפה מאוד בחשבון ברמה גבוהה משאר ילדי הכיתה אנחנו משוחחים איתו זה עובד לכמה ימים ושוב חוזר על עצמו יש תלונות רבות מבית הספר על ההתנהגות מאיפה מתחילים? האם הוא צריך אבחון.? איזה? תודהמראש

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה