בת 4

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

23/11/2006 | 15:08 | מאת: אור

שלום ביתי בת 4 ,בשבוע שעבר פנתה אליי הגננת שהיא רוצה לשלוח אותה לאיבחון מכיוון שאין לה סבלנות לשבת בריכוז,ובמידה ולא מתייחסים אליה אלה לילדים אחרים היא מסוגלת לקום מהריכוז או להתעסק בדברים אחרים. לאחר שבדקתי אם הצהרון האם זה מתקיים גם אצלה נאמר לי שלא שהם עומדים על זה שהיא תשתף פעולה ,בנוסף ביתי לא אוהבת ללכת לגן ולעומת זאת לצהרון היא הולכת בשימחה למרות שגם שם יש ריכוז , האם אלו סימפטומים של בעיות קשב וריכוז?

שלום רב, נראה לי נכון לבצע בשלב ראשון אבחון ע"י רופא ילדים התפתחותי, אח"כ - כנראה - תצפית בגן ע"י מרפאה בעיסוק. כל זה במסגרת הקופ"ח שאליה אתם משתייכים. נשמח לשמוע על התקדמותכם. בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה