קשב וריכוז...

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

22/11/2006 | 20:55 | מאת: טולי

שלום. רציתי להתייעץ איתך לגבי בעיית קשב וריכוז שקיים אצלי . עשיתי יבחון בגיל 10 (קיום אני בת 22) ועדיין סובלת מאותו הבעיה רק שעכשיו אני נמצאת בלימודי תואר שזה מאוד מקשה עלי להתרכז (במיוחד בזמן שאני קוראת מאמרים.. אני צריכה כמה פעמים לחזור על אותו המשפט.) אני רוצה לדעת אם יש לך עצה למידה בשבילי??? תודה רבה.

שלום רב, אבחון שנעשה לפני 12 שנים איננו מתאים כעת. לעניות דעתי הצעד הנכון כעת הוא לעשות אבחון עדכני וטיפול בהתאם לכך. נשמח לשמוע על התקדמותך. בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה